Virus Promoter

By: Virus Promoter

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]
Monday, 11-May-2009 08:47 Email | Share | | Bookmark
Sukan Tahunan

 
 
 
View all 5 photos...
Salam..

Sukan sekolah kakak...
best juga tengok budak-budak happy...






Monday, 30-Mar-2009 13:31 Email | Share | | Bookmark
Suatu tengahari sementara menunggu emak siap...

 
 
 
View all 6 photos...
Di suatu masa, di suatu sudut, bersebelahan suatu toilet di Putrajaya..









Thursday, 19-Mar-2009 03:25 Email | Share | | Bookmark
Manchester United - AirAsia

 
Emmmmm....




Dipetik dari:
http://www.tonyfernandesblog.com/

************************************************************************************************

Manchester United have just approached me on whether AirAsia would be interested in becoming their shirt sponsor. Yes, you read that right. The world's most famous football club wants to proudly wear shirts bearing the name and logo of a Malaysian-born global brand. Doing this would be a first for a Malaysian company and would truly solidify us as a global brand. This pure acknowledgement of us, AirAsia as a global brand to be reckoned with is simply a moment where you just step back and say, “Wow! We’re actually there right now!”.

From the business front, its simply astonishing as it clearly shows how we have progressed as a brand and that this little Malaysian company has gone so far in a mere 7 years to raised our brand to such high levels.

Here's the million dollar question, or rather the multi-million dollar question: Do I commit to the shirt sponsorship of Manchester United?


****************************************************************************************************
Dear all,

In London, about to meet Manchester United. Thank you for all your wonderful feedback and comments.

There is no doubt that this would be great for AirAsia and as many of you have said, it is worth the money. To be honest, I don’t know what the entire package would amount to, as prices would have come down. But it must be stated that all our branding commitments to have always been about the impactto our bottom line. We would not be the global brand we are today if we hadn’t invested early on.

The question is whether we need to anymore. And that’s what I’ll be examining.

I was just thrilled that we have reached a stage where Manchester United would actually
1) Think that we are a big enough brand to afford them; and
2) That they would want our brand on them

Yes Proton was on Norwich as someone pointed out, but Norwich and Man U are two completely different type of clubs on two totally different levels.

Well let’s see. Remember, we are ruled not by our hearts but by our brains. Well, once in a while our heart leads us the wrong way…hahaha.
Who knows one one day Manchester United may want to sponsor us!!!!!

I don’t think this will happen as we have achieved a lot of what we want already with our brand, but who knows?
Believe the unbelievable , dream the impossible and never take no for an answer.
Will be keeping all of you posted.

PS. If we did it it, it would say AirAsia.com.



Monday, 2-Feb-2009 03:47 Email | Share | | Bookmark
Gambar lama

 
 
 
View all 7 photos...
Salam..

Malam tadi, saya sempat menyinggah ke laman web seorang rakan. Banyak gambar-gambar lama semasa kitaorang muda remaja dulu-dulu, dimuatkan di lamannya.

Sebelum berangkat pulang, saya ambik le beberapa keping gambar (dah tentu tanpa kebenarannya...hehehh, sorry duyung) buat kenang-kenangan..

Bestnya..


Inilah satu-satunya bas yang kitaorang ada semasa 17 tahun yang lepas..tak pasti samaada bas ini masih ada atau tidak pada masa kini..mungkin dah dipindahkan ke muzium tepeng..


Saya tak ingat di mana, kenapa, bila masa gambar ini diambik..tapi yang rasa-rasanya betul ialah, ia bukan diambil di kawasan sekolah saya...


Tak tahu kenapa, ramai pulak senior dalam gambar ni...


Gambar diambil semasa lawatan ke USM Penang masa form 5 dulu..lawatan rasmi, sebab itu kena pakai uniform..seingat saya, kerap juga kitaorang berkunjung ke USM, mungkin sebab sekolah saya adalah penempatan sementara bagi student matrikulasi USM (dan sebab itu jugalah saya tak memilih USM sebagai universiti pilihan lepas SPM..kalau dapat, kena masuk balik ke sekolah lama..bosan ahh! hehee)


Masih lagi di USM, tengah tunggu bas ambik kitaorang..


Lepas habis lawatan ke USM, kitaorang lepak kat pantai. Tengah lepak saya terpandang sekumpulan sahabat-sahabat tengah tangkap gambar dengan Julia Rais. Tak sempat saya nak berkejar untuk join sekali, saya cuma sempat duduk belakang camera man sahaja...


Masa inilah nak bebas sekejap daripada peraturan asrama yang berbagai tu. Masa inilah boleh pakai jeans yang berbulan-bulan disorok atas siling semata-mata untuk dipakai masa trip-trip sebegini...


Monday, 26-Jan-2009 11:56 Email | Share | | Bookmark
Setahun yang berlalu...

 
 
 
View all 6 photos...
Salam

Alhamdulillah, dah hampir setahun usianya.

Kejap je rasanya..















[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net